zondag 7 juli 2013

Sun protect Nivea


Hooi iedereen,

Goed beschermen voor de zon is zo belangrijk, ook al is de zon er nog niet helemaal, ook al doe ik het niet altijd. En Nivea is met een nieuw product dat is namelijk een spray waar een olie vrije zonbescherming uitkomt wat super fijn is als je een vette huid hebt of je al in heb gesmeerd met body butter of body lotion. En het grootste plus punt is dat het geen witte waas ziet omdat het niet wit is!
Let's get stardet.



Zoals ik dus al zei is zonbescherming heel erg belangrijk en waarom is omdat je lichaam verbrand dat heel erg gevoelig is voor de huid dus er kunnen dan negatieve bacteriën in komen en die komen er in door de uv bestraling en dan kan je huidkanker krijgen! en dat willen we niet krijgen dus daarom is zoooooo belangrijk dat we zonbescherming gebruiken. Het is ook heel erg belangrijk om het op littekens te gebruiken omdat die huid heel erg dun is en dan kan het heel erg naar beneden branden en dan ben je echt niet blij!


De vormgeving van dit product is wel heel erg mooi. het is heel erg simpel en er zit een heel erg fijne spuitdop op en dat werkt wel heel erg goed en heel erg snel. Het is een heel erg grote verpakking maar niet zo heel erg zwaar dus wel heel erg makkelijk mee te nemen. 

Dit product is ook heel erg makkelijk te gebruiken op je gezicht omdat je huid er toch niet vettig van word en de uv bescherming is ook heel erg hoog: SPF 30


De geur is wel heel erg persoonlijk maar ik vind het een heel erg lekker geurtje en ook heel erg lekker zomers dus het is niet zo'n heel erg zwaar geurtje, lekker luchtig.

Conclusie:

Ik vind echt een super fijn en goed product. Het laat geen rare waas achter op je huid en dat is ook heel erg handig! Het is niet vettig dus ook niet op je huid en dan vooral als een vettige huid is het heel erg handig.
Ik vind het echt een heel erg handig product het heeft een makkelijke spuitdop en de verpakking is heel erg licht. Het werkt gewoon heel erg snel en handig!

Dit was het voor vandaag heel erg graag tot morgen en vergaat je niet in te smeren (ook al is er niet zo veel zon nu)

Veel liefs,
Melissa

Let op: Een zonnebrand is maar een jaar geldig en daarna gaat alle spf eruit of de helft dus let daar goed op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten