maandag 18 maart 2013

Nieuwe Lush lente producten!

Ik denk dat jullie zo'n artikel al bij veel blogs voor bij hebben zien komen maar toch wil ik het voor jullie nog even graag doen omdat ik van Lush houd! Maar waar gaat het over? Over de nieuwe Lente/Zomer producten! Ik ben niet zo blij omdat ik geen Lush bij mij in de buurt heb maar als ik naar de Primark ga in Zaandam of Almere dan ga ik toch altijd nog even naar de Lush en er is natuurlijk een heel erg leuke webshop waar je natuurlijk ook even op kan kijken!
Let's get stardet.

The Brightside
De Brightside:

The Brightside is een bubble bar waar je heel vrolijk van wordt. In de geur zijn drie citrusvruchten verwerkt, heerlijk opwekkend!
In Brightside vind je essentiële oliën van mandarijn, tangerine en bergamot.

Naar deze ben ik echt super benieuwt omdat ik zelf altijd wel heel erg vrolijk ben in de Lente en dit is denk ik dan wel gewoon lekker voor in de ochtend juist door de Mandarijn ik vind het echt een heel erg leuk product die er super gaaf uitziet

200G/€7,00

Easter Egg Hunt Soap
Easter Egg Hunt Soap
De eitjes in deze groene lente-tuin ruiken heerlijk... Naar framboos! Dat had je vast niet gedacht, zo'n prachtige zeep met deze geur. Het is een plaatje en de geur is fantastisch. Op de foto zie je de hele zeep, we snijden in de winkel (of bij je online bestelling) een stuk voor je af!

Deze lijkt me ook al zo lekker vooral met die eitjes. Deze kleuren zijn lekker vrolijk en ook die geur van Framboos is zo lekker!

100G/€7,50

Mumkin
Mumkin:

We weten niet precies wat voor wezentje de Mumkin is (een pompoen?) maar het is een schatje! Verkruimel een stuk Mumkin onder de stromende kraan voor een bad met heerlijke frambozen bubbels!

Deze zijn zo, zo schattig een Mumkin hoe schattig is dat. Het zijn een soort wezentjes die super lekker (ook weer) naar Frambozen ruiken. En je kunt er ook een paar keer mee doen super leuk!

Secret Garden
Secret Garden
De lente in een Bath Ballistic, vol heerlijke bloemengeuren. Roos absolue, zoete wilde sinaasappel en rozenhout toveren je badkamer om tot een lente-tuin.
Laat de Secret Garden in een warm bad vallen en stap er zelf ook in. Geniet van de heerlijke geur en het prachtige kleurenspel terwijl de ballistic langzaam opbruist.
Dit is weer zo'n leuke en lekkere buisbal met een super lekkere zomerse kleur en geur ook en lekker bloemerig super lekker is houd echt van zulke lekkere kleuren en geuren!

90G/5,59

Heñata
Heñata:
Deze kip heeft een geheim! Sla haar stuk tegen je badrand (aan de binnenkant) en ontdek de verrassingen.

Heñata heeft niet alleen een geheim in haar buikje, maar ook nog eens een fantastische geur, ze ruikt naar mandarijn, tangerijn en bergamot.

Ze is een ballistic, laat de kip en haar verrassingen opbruisen en geniet van een zalig opwekkend bad.

Dit is echt zo'n schattig dingetje een kipje in eerst instantie zie je het niet zo heel erg goed maar het is zo schattig. Ook super leuk dat het weer naar zo'n lekkere geur ruikt! En natuurlijk dat er iets in de binnenkant zit dat vind ik altijd zo leuk voor in bad!

The Carrot
The Carrot:

Als een Haas naar je badkamer met The Carrot bubble bar! Deze herbruikbare bubble bar is goed voor zeker 6 schuimbaden!
Laat je bad vollopen en gebruik het loof om de wortel een paar door je badwater te zwaaien, je tovert zo een bad met bubbels tevoorschijn!
Nadat de Paashaas al die eieren overal heeft verstopt heeft hij ook wat rust nodig, dan gaat hij even chillen met een wortel. En dat doen wij ook graag. Chillen, bedoelen we. Daarom maken we al die heerlijke producten waar je even lekker mee kunt ontspannen.
Hoewel hij dus op een wortel lijkt, houdt daar iedere gelijkenis op, hij ruikt er niet naar! Shakira, een van onze aanstormende talenten op het gebied van product-ontwikkeling, ontwikkelde een nieuwe geur voor Carrot. De zwarte bessenachtige geur van buchu, gecombineerd met citroen en bergamot vormen een verrassende, tropisch fruitige geur!
Wist je trouwens dat je dit badwater heel goed kunt gebruiken om je plantjes water te geven? 
Dit is echt een super dubbelzijdig product gewoon doordat je het heel erg vaak kunt gebruiken het er heel erg leuk en het super lekker ruikt kun je het ook nog eens voor je plantjes gebruiken! Super tof! Het is een heel erg frisse geur door de Citroen en tropisch door de bergamot en buchu!

100G/€9,95

Fluffy Egg
Fluffy Egg:
Dit bad-ei is speciaal voor al die liefhebbers van onze limited edition douchegel Snow Fairy, die ons de afgelopen kerstdagen weer heeft bezocht. 
Stap samen met Fluffy Egg in bad en zie hoe je badwater mooi roze kleurt en geniet van die heerlijke suikerspinnenzoete geur. Dat is toch veel lekkerder dan zo'n chocolade-ei? En uiteraard beter voor je tanden en je gezondheid!


Dit is weer een super leuk product die heel erg lekker naar Snow Ferry ruikt echt een super leuke douchegel die ik wel eens in de winkel heb geroken en toen een keer een mini heb gekregen,  maar nooit echt iets over geschreven. Deze ziet er gewoon super leuk uit en ook leuk zomers van kleur!

The Immaculate Eggception - roze
The Immaulate Eggception- Roze

Wat een fantastische uitvinding, een verrassingsei voor in bad! Als je met dit ei schud hoor je iets rammelen... Wat spannend! Wat zou daar nu inzitten?
Net als een gewoon ei kun je dit ei op de rand van je bad kapot tikken en zie je wat erin zit. Voorzichtig een mes tussen de twee helften zetten kan natuurlijk ook!

Dit badei heeft een nieuwe geur, die is ontwikkeld door Shakira, een van onze nieuwe productuitvinders. Opwekkende grapefruit- en citroenolie vormt samen met verwarmende vanille een heerlijke geur die verrassend veel weg heeft van chocolade.
De grapefuit- en citroenolie verhelderen je huid en geven je energie, het zijn beide opwekkende geuren, net wat je nodig hebt om de winter van je af te schudden.
Vanille is goed voor je humeur.

Vul je bad en geniet er van, dit ei is goed voor zeker drie heerlijke baden, maar als je je bad echt wilt laten bruisen doe je hem er helemaal in.

Deze lijkt me zo vet omdat er weer zo iets leuks zit in de binnenkant en ik ben ook heel erg benieuwt naar de geur omdat ie ontwikkeld is door Shakira ik vind dat echt super vet!

The Immaculate Eggception - geel
Deze is hetzelfde als die er boven alleen deze is geel!

250G/€13,95
 Tulip from Amsterdam
Tulip from Amsterdam:
Zing je mee? Als de lente komt, dan stuur ik jou... Of is het nu 'geef ik jou'? Wij denken dat het allebei kan.
In ieder geval begint de lente goed als je Tulip From Amsterdam gebruikt voor een heerlijk schuimbad. Deze herbruikbare bubble bar is goed voor zeker 6 schuimbaden!
Laat je bad vollopen en houd je Tulp onder stromend water of zwaai het stokje even een paar keer door het badwater, je tovert zo een bad met bubbels tevoorschijn!

Deze vind ik er ook zo leuk uitzien: TULPEN! Zo vet ik ben helemaal dol op tulpen ik vind het altijd zo zomers staan en deze dan natuurlijk ook in je badkamer echt super leuk!

75G/€9,95

 Madame Butterfly
Madame Butterfly
Deze schitterende herbruikbare bubble bar Madame Butterfly heeft een heerlijke geur, een mengsel van rozen, geranium en citroen. Madame Butterfly is goed voor zeker zes heerlijke schuimbaden.
Laat je bad vollopen en houd Madame Butterfly onder stromend water of zwaai haar even paar keer door je badwater, je tovert zo een bad met bubbels tevoorschijn!
Madame Butterfly heeft dezelfde geraffineerde geur als onze Rose Jam bubbleroon, roos en citroen met een tikkeltje geranium.
Roos absoluut en rozenolie verbeteren de huid en geven een heerlijke geur aan huid en haar (en staat ook bekend als afrodisiacum)
Geraniumolie is zoet en wat bloemig, maar met een klein scherp randje. Het zou een balancerend effect hebben op je zenuwstelsel, talgproductie en bloedcirculatie. Citroenolie verheldert je huid en je humeur en geeft deze geur een citrusachtige topnoot.
Wist je trouwens dat je dit badwater heel goed kunt gebruiken om je plantjes water te geven?
Over plantjes gesproken: het kaartje dat aan Madame Butterfly zit bevat bloemzaad. Dat kun je dus prima in de tuin begraven, dan zie je volgend jaar zomaar ineens een verrassingsboeketje opkomen!

Dit is ook weer zo'n dubbelzijdig product die ook super lekker ruikt en hiermee kun je ook water geven aan de plantjes en je kunt zelfs een verrassingsboekje op laten komen door de zaatjes die aan het kaartje zitten. Ik vind het zo leuk en ook omdat de geur gewoon zo lekker is!

75G/€9,95

Bubble Bloom
Bubble Bloom:

Voel je de lente-roffel? Om dat te vieren stap je in bad met Bubble Bloom! Deze herbruikbare bubble bar is goed voor zeker 6 schuimbaden!
Laat je bad vollopen en houd Bubble Bloom onder stromend water kraan of zwaai het stokje even een paar keer door het badwater, je tovert zo een bad met bubbels tevoorschijn!
Sinaasappelolie vormt een tegenwicht voor de wat bittere jeneverbesolie en voegt een verfrissende topnoot toe aan het parfum. Ook geeft het je huid een helderder tint. Bergamot versterkt de citrusachtige geur nog meer.
De limoen olie heeft een scherpe geur en doet je denken aan limoenrasp, lekker verfrissend. Het is opwekkend voor zowel lichaam als geest en verzacht pijntjes. In de aromatherapie wordt jeneverbesolie gebruikt om je geest te stimuleren en stress en ongerustheid te verminderen. Jeneverbesolie werd vroeger in Tibet gebruikt om boze geesten op een afstand te houden. Dat kan nooit kwaad natuurlijk!
Wist je trouwens dat je dit badwater heel goed kunt gebruiken om je plantjes water te geven?
Over plantjes gesproken: het kaartje dat aan Bubble Bloom bevat bloemzaad. Dat kun je dus prima in de tuin begraven, dan zie je volgend jaar zomaar ineens een verrassingsboeketje opkomen!

Dit is bijna hetzelfde product als de Madame butterfly maar adn in een andere lekkere frisse geur waarvan je lekker opgewekt word en goed oliën inzitten!

75G/€9,95




The Washing Up Fairy
The Washing Up Fairy:
Het lijkt wel magie, zwaai de Washing Up Fairy een paar keer door een teiltje warm water en je hebt een heerlijk schuimend sopje waarmee je bijna met plezier de afwas doet! We denken dat dit het eerste vaste afwasmiddel ter wereld is. Het is in ieder geval het eerste vaste afwasmiddel ter wereld dat er zo leuk uit ziet!
Dus als afwassen niet direct je hobby is, wordt het nu in ieder geval een stukje leuker. Natuurlijk kun je de Washing Up Fairy meerdere keren gebruiken, ze houdt je lang gezelschap!
Heerlijk frisse citroenolie maakt je borden, kopjes en andere afwas lekker schoon en de Washing Up Fairy droogt je handen niet uit!
Dit is zo'n leuk product die je kan gebruiken voor je was en het droogt je handen nog niet eens uit ook! Vooral is dit gewoon leuk voor moederdag of gewoon zomaar aan je vader, moeder, oma, tante! En natuurlijk ook gewoon voor jezelf

100G/€7,50

Dit was het alweer ik hoop dat jullie er een paar leuke dingen uit hebben kunnen halen ik wel teminste en vertel in de comments jouw favoriete ding in de lente/Zomer

Bedankt voor het lezen en super graag tot morgen!

Veel liefs,
Melissa




Geen opmerkingen:

Een reactie posten